Образувано е досъдебно производство по описа на РУ – Сливо поле,

...
</TD
>Образувано е досъдебно производство по описа на РУ – Сливо поле,
Коментари Харесай

Откриха овъглено тялото на мъж в Русенско

Образувано е досъдебно производство по разказа на районно управление (на МВР) – Сливо поле, откакто през вчерашния ден при гасене на пожар в къща в с. Стамболово е намерено овъглено тяло на мъж, оповестиха от ОДМВР Русе.

На 19 октомври в 15:01 часа е постъпило позвъняване за зародил пожар в къща на адрес в с. Стамболово. На място са изпратени екипи на пожарната от Сливо поле и от Втора РСПБЗН в Русе, както и полицейски екип от районно управление (на МВР) – Сливо поле.

Там е открито, че гори стая на втория етаж на къщата, като пожарът се е бил популяризирал и под покривното пространство. След очистване на горенето в стаята върху остатъци от легло е открит мъртвец на мъж, за който се допуска, че е на живущия на адреса /44 г./.  

При пожара е унищожена изцяло стаята и са нанесени съществени вреди на преддверие пред нея. Унищожена е и част от покривната структура на къщата. Извършен е оглед на местопрестъпление от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи и правосъден доктор.

Към момента не са открити данни за осъществено закононарушение. Предполага се, че мъжът може да е задремал с цигара, което да е причина за пораждане на произшествието. По случая е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Сливо поле, известен е дежурен прокурор.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР